profile chat entries credits +follow home



Thursday, May 3, 2012@11:00 AM

HAPPY BIRTHDAY !
Heeee 2nd of May is my BornDay <3 Haha okay syukur alhamdulilah sebab Allah stay panjang kan umur saya Nurnazliatul Hanis Binti Nazri :') Heee okay now i'm 16teen. Pejam celik dah besar kan. Haha macam tak caye jeh. Dulu selalu main masak masak but now kene masak betul-betul dah. Haha okay nothing hadiah yang special or what. But I got a big suprised from my bestie's :'D Hahaa sumpah aku takkan lupa kan 02/05/2012 nie. Okay starting from: 
 FAMILY: Huh abah and ibu wish time subuh aku tengah pakai socks ontheway nak ke sekolah. Elok cium tangan ibu ambik berkat kan, haha and same goes to abah. Kakak pulak time aku call dia dekat sekolah nak suruh abah ambik aku cepat. Sempat jugak time dia tengah busy dia cakap 'Happy Birthday' hehe terharuu niee :') And adik aku pun just cakap macamtuh. Sedih kan? Hurm sokay. 
SUPERSMURFF:  Haha okay sumpah aku menangis teruk time dia wish. Huh at that night, we have a little misunderstanding. Okay dia non stop saiko aku -,- Okay aku tahu dia terasa. Hmm sehinggalah segala dalam isi hati aku terluah, and that time only 1 minute left nak ke 12 a.m. Haa and before that, time dia call aku pukul 8, actually i've rtally miss him. But dia macam tak paham jeh. Cakap dengan aku pun lain macam. Serious sedih, time tengah cakap dengan dia tersedu-sedu aku nangis. But sikit-sikit aku cakap kejap cause nak cover nangis aku tuh :'3 Hee sorry bie. Hurmm then sharp 12 a.m Dia mintak maaf semuaa then satu ayat terpampang dekat screen phone 'Happy Birthday Sayangg'. Gosh i'm speechless :'| Aku tekup mulut and terus mengalir lagi. Haha melting pun ada sikit :'P heee hmm apa apa pun Iloveyousofuckingdamnmuch hacip :'*
BESTIE'S: hee okay actually i've got a crazy bestie's, that peeps should stay away from them, haha :P Okay seriously time birthday aku, aku taktahu pun apa yang d'orang planning. Tiba-tiba d'oang ajak pergi jogging. Okay membe aku ambik naik' wenggwengg' haha. First petang tu hujan. Aku kumpul dekat rumah Syiera Ramlan with Aryiqin Murad and Nur Fatiha. Haha Intan and Camoo dah naik motor with wazir and daniel pergi botani. Haha aku dah syak something. Then turn nak ambik aku dengan Eqon d'orang saja buat lambat-lambat. Memang pundek dengan hujan lebat nya. Terketor aku naik motor. Haha, dah sampai d'orang ikat mata aku dengan kain hitam then bawak aku naik tangga sambil wazir and daniel kacau kacau aku dari belakang. Elok dah sampai atas, aku dengar ramai-ramai jerit 'Happy Birthday'! Sumpah aku rasa nak je nangis time tuh dengan ada kek besar nya. And elok aku dimandikan dengan tepung and melekat10 biji telur atas kepala. Fuh nak bengang takboleh jugak cause birthday aku kan. Haha best gilaaa main kejar kejar xD Serious kalau hari tuh boleh dipatah semula haha happening sangat :'D Honestly Iloveyou guys so much <3
Okay seriously nak thanks sangat-sangat dekat semua orang yang wish :'P
Haha especially bestie's yang banyak dengan aku time susah and senang. Yang planning babi birthday party aku yang aweshomee and friends Facebook yang 500 lebih wish. Serious i've really appreciate that :') Heeee sumpah aku sayang korang : 
Hasif elf| Scyaa domo| Natashaa jefri| Syiera ramlan| Asyiqin murad| Nur fatiha| Wazir comel| Daniel othman| Mohd fakhruz| Nyna razman| Fyfa syazana| Shasha fatihah and yang lain lain, loveyou guys <3