profile chat entries credits +follow home



KU MENUNGUU ^^.
Sunday, December 19, 2010@11:48 PM
waiting'
ehem (!) aku tahuu kauu dahh BERPUNYAA . aku tahuu kau dahh ada diaa .
tapii takk salahh kalauu aku tnggu kau kan ?
tapee kau bahagiaa lahh dengan dia : )
aku takan gnguu kau . ushaa kauu dengan dia HAPPY' pun jadilahh .
kau jangan pikir lagi psal aku tau . haha aku okay : )
haha aku miss time kitaa GAYUD* gedikk sanaa gedikk siniee . haha
NGADA jaa time tuhh >.< tapii aku sukaa .
haha miss kau lah babe ! tatau nakk buatt cmana . akuu tanakk lahh gnguu kau kan .
hope kau still ingatt aku lagii . ILOVEYOU tapenahh lekang dari mulott kitakan . haha
MANJAA nyaa ! auww auww * sukaa gila </3
baruu takk textt kejapp dahh msgg 'sygg missyouu lahh' hahaha .
kata nakk makan pun suruhh suapp .
tapee sekrgg tuu semuaa milikk awekk kau kan .. mstiii dia pun rasaa happy jugaa mcm aku duluu , hehe : D 
akuu nakk msgg kau as a mmbe tapii risauu gnguu kau jee . 
sorry tau bukan aku lupaa kau . aku sentiasa ingatt kau . 
tapii aku jealouse lahh bilaaa kau dengan dia . kenapaa haa . 
haha budohh tnyaa soalann cmtuhh --'
tape tape . papepun akuu sentiase ingatt kau jehh . iloveyou babe !
SWEAR ! hahahaha . missyouu ^^.