profile chat entries credits +follow home



TERHEBADD ^^
Wednesday, December 22, 2010@12:32 AM
IMISSYOU GUYSSSS

WHOAA mula mulaa kenal kau , kau SOMBONG kau COMEL lahh jugakk . tapii tape aku takk putoss asa aku try jugakk nakk dekat dengan kau walaupun kau SOMBONG . kan kan ?
first kita kenal selalu apa-2 mesti kata 'HYE' yang keluaa darii mulott kita kan ? pastuh mulaa lahh tnyaa soalan yang biasa d dengar . (*nama apa ,*stay mana ,*umo bape ?) .
 WOOTWOOT* tetibee jee dahh baikk . hee :D bestt gilaa. rasaa mcm tanakk lupakan kau jee . 
kau sebahagian dalam hidup aku jugaa . susahh senang kitaa kongsii sama-2 kan ?

kau GELAKK aku pun GELAKK 
kau NANGISS aku pun NANGISS
bilaa ada apa-2 msalah pun msti kitaa kongsi sama-2 kan
bakk kata orangg kitaa dah mcm adikk beradikk , betol takk ?
aku sayang kau lahh babe !
aku tanakk kitaa renggang , aku tanakk kitaa putoss .
tapii takk sgka ada jugakk yang tikam blakang aku .
hmm : (( aku takk sgkaa , tiap mlm aku nangiss sbb tuu . aku tak sgkaa kau bolehh buat mcmnii. tapii tapee aku still angap kau mmbe lahh babe !
aku sayang kau kawan ^^. !

COME AND MEET MY FRIEND

FATEN NASUHA
_______________________________________

faten nasuhaa . 14teen . aku sayang dia oo.
6 tahun dahh kamii berkawan ! wee ~
sayang kau lah babe walupon selalu gaduhh . haisshh" mcm couple pula .
hee iloveyou ^^.




SHAIRAZIE
_______________________________

kau ingatt takk cmana kitaa kenal time firstt ? 

haha aku ingat lagii kau couple dgan besties aku , kau selalu kol aku n mntakk pndapat aku kalau ada pape kan kan ?
haha kau baiklahh . aku taktahuu kenapaa bilaa ada msalah aku bolehh ceritaa katt kau jehh .
kau baikk walupom kau lelakii . 
sayang kau sgt-2 lahh babe !

*(as a mmbe)






FARAH AMIRAA
______________________________________

haha aku lawakk bila ingatt mcmana kita knal kan kan ?
haha aku ter'add bf kau , act aku tatau pom dia bf kau time tuhh .
niat aku justt nakk tmbahh friend d myspace (*timee tuu layan MS)
haha kau ngaku kat aku kau adikk dia , kenapa tak teruss terang yang kau gf diaa . adehh"
hahaha papepom kau baikk aku suka kawan dengan kau , citarasa kitaa sama kan ?
iloveyou sgt-2 iraa !


  
NYNA RAZMAN
________________________________

nyna nynaa aku sayang kau !
firstt kitaa kenal pom dah rapad kan kan ? you gedikks i jugaa !
haha perangai n otakk kitaa samaa jehh . 
you i mntakk maaf tau kalau ada buatt u marahh . hee
sayang you lahh baby! tapii kenapaa kitaa takk mcm dluee .
i harap kitaa bolehh BERGAYUD n gilaa lahh lagii mcm dluee .





GILA-2 KEMBARR
____________________________________

sorangg namanyaa AYEN sorang lagii namanyaa SCHAA .
merekaa mmg agakk gilaa lahh .
start kenal merekaa darii darjahh tigaa .
he you guyss awesome ! iloveyou !

 
DILYAA LOLAAA
______________________________________

adikk sayaa niee ^^.
sayangg dia oo . kenal dia baruu jaa lagii !
sumpah dia comelss . adikk saya yang paling nakal .
hee : D iloveyou adikk !




LYSAA MOMOY 

______________________________

si momoii ketot lagii comelss abad ini !
hahaks sayangg dia oo .
bermulaa pada kendurii schaa dan ayenn kamii mulaa rapadd .
dia baikk caringg n sgt memahamii iloveyou LYSAA !