profile chat entries credits +follow home



thankss thankss n thankss : )
Monday, December 27, 2010@1:26 AM
firstlyy ILOVEYOU : ) 
kauu add aku tetibee , kau pkaii pixx budakk kechikk comel .
then aku pun post kat wall FB kau . 'thanks add' .
kau replyy welcome . start tuu kitaa mulaa lahh kenal .
hee aku ushaa pixx kau satu-2 . dlam hati aku kata 'whoa kau comel' .
hee auww auww * sukaa nyaa aku (!)
haha aku ingatt kau single then sajaa nakk test kau . kau mntakk num aku .
hee SERONOK gila (!) abiss online kita texting . tnya nama umo stay mana . huu ^^
then kau kataa kau dahh start sukaa akuu . WEEEEE ~
sumpahh aku rasa sukaa nakk jehh aku mntakk couple tapii aku perempuan lhaa .
*(ahahahhaa) kau baikk sgt . haha tapii ............
kau mngakuu dkat aku sumthing . hurmmmm : (
aku mulaa dahh takk sedap hatii . kau ckapp kat aku 'hmm you tapii ruginyaa i dahh ada gf'
whoaa dlamm hatii aku mmbaraa (!) hahaha 
tapii walaupom kau dah ada gf kenapaa kau bagyy aku harapan ?
kenapaa kau main txt ngan aku pngil bie/bby ?
hurmm time tuu wlaupom aku tahuu kau dahh ada gf , tapii aku rasaa mcm kitaa pulakk yg couple , aku sukaa cara kau . kau adil dgan aku dan jugaa gf kau .
hurmm ONE DAY . pagi time tuhh *kitaa txt mcm biasa . 
tetibee kau gtahuu aku smnthing kau kataa gf kau dahh tahu pasal relationship kitaa .
hurmm ntahh air apa ntahh yg tron darii mata aku . 
24 7 aku nangiss . hahaha sdihh nyaa * taktau nakk buatt cmanaa .
aku ambikk keputusann aku takan kacau hidop dia lagy .  aku nangiss smbil txt msg .
hahaha lawak kan ? dia mntakk maaf sbb takk pndaii jagaa haty aku .
tapii aku takesahh asalkan dia HAAPPYY oo .
hurmmm : ( 
bubye (!) iloveyou biee <3 
 
CAPITAL H