profile chat entries credits +follow home



1 2 3 huh -.-
Saturday, February 26, 2011@2:22 AM
mcmanaa nakk cakap huh . hurmm okay sebenarnya macamni . okay actually susah juga nak cakap okay now aku cakap yang AKU JEALOUSE ! hurm fine puas hati ?! hahaha aku ni BODOH+BODOH+BODOH ! hurmm akuu tatahu kenapa akuu jealouse lahh tengokk kau weyh . kauu slalu buat aku menangis kan kan . hurm tapi akuu taknak tunjuk kat kau yang aku menangis . hurmm aku taknak tengokk kau pom sedihh . KAU HAPPY AKU POM HAPPY . aku syg kau lah gila . haha xDD kauu slaluu buat aku gelak gila tahap babeng sampai pecah perot boncet aku niee . hahah suka suka ! haha hurmm soryy tau sbb takk slaluu gtahu kat kau pasal rahsiaa or isi hati aku kat kau . hurm kau jeh slaluu cerita kat akuu pasal kau kan . hurmm tapy kekdg smpai mmbuatkan aku cemburuu . hurmm hahaha . lawokk kan . hadoyai kau niee .. hurmm aku kasihan kat kau . kekdg cerita kau buat aku pom rasa sama ada kat situasi kau , tape aku paham kau tau . hee ; DD kauu gelak comel tauu sbb tuhh akuu tanak kau sedih , bila kau sedih aku rasa nak ketawa kuat-2 . haha kau niee slaluu buat aku takk ingat dunia kan . kauu mmg hebat ! haha aku sayng kauu gila-2 . haha kau jgn tnggal aku tau . kau kau ? kalau ada masalah cerita lah kat aku . aku sedia dengar kau tau . hurm tapy aku tanak kau nangiss tau sygg . hurmm ILAPYOU ! haha :' D