profile chat entries credits +follow home



dan BILAAA ^^_
Friday, March 4, 2011@8:26 AM
akuu dahh perasann sangat benda niee >.< HOHO ! kebanyakan jadi dekat sekeliling akuu jugakk . haha sebab tuhh lahh aku bolehh perasan .
BILA DAH SUKA DEKAT SOMEONE >.<

- haha nnti korang bagitahu dekat mmbe korang yang korang suka kat budakk tuhh . adehh kononnyaa nakk hope sangat mmbe korang dapat tolong set up kome . haha
haha aku pom penah buat cmnii , so tapayahh nakk tipuu akuu k .
- kekdgg bilaa dahh sukaa sgatt dekatt budakk tuhh kome punyaa attitude kekdgg terLEBIH OVER + GEDIKSS . n hope etu ini .
- haha then budakk tuhh dahh tahu yg kome dahh sukaa dekat diaa bilaa jumpa jehh nakk malu-2 and plus segan-2 haha tulahh baruu nakk rasa maluu sebelom bagitahuu mmbe taktahuu maluu pulakk . hahahah xD kejam kan !
- dokk dlamm kelass bukan focused pom cikguu ajorr , mataa dokk meliar carikk kot kot diaa laluu depan kelas kome ke kan . haha bila diaa dahh laluu buat-2 tengah tekun dengarr cikgu ajar . HAHAAA mcm cibai kan ! budohh jehh >.<
- hahaa bilaa dapat tahu dia dahh ada gf/bf , mula lahh toreh tangan lah , nangiss lahh , tak laluu makan lahh , mandi tak basah dahh . haha zaman bilaa lahh kome niee . 
mulaa lahh FRUST cakap dekat orang nakk bunoh diri lahh . hahaha lawokk jehh bilaa ingat balekk >.< rasa nakk masokk muka dalamm jamban then flash 3kalii kan .
- and lagii satuu bilaa kome dahh dapat tahu yang budak tuhh pom sukaa dekat komee , haa mulalahh gedikk sana gedikk siniee . terlebihh baikk . semuaa kerjaa dbuatnyaa . haha kalauu surohh basuhh satu jamban rumahh pom sanggup tahukss . ibu+abah marahh pom senyum jehh . slaluu bukan main melawan kan . hahaha

hahahaha acyually bndaa niee pom penahh trjadii kat akuu . tapyy takk semuaa sedikitt jehh lahh . HAHAA xDD budohh jehh kan . hahaha
ehh kau kau and kauu ! jangan teraasa tau tau ! hahaha 
p/s : MORAL OF THE STORY :  haha jangan lahh kome hope kan sangat yang mmbe kome dapat tolong kome . kekdg takk mnjadii nnti kome jugakk yang frust . tapyy kalauu betol-2 nakk kan . haha luahh jehh teross kat diaa , then blahh . hahahaha