profile chat entries credits +follow home



Sunday, April 17, 2011@8:45 AM
hurmm huwaaaa T.T my tears flowing . haha dunno why . actually i miss someone that who doesn't care about me anymore . hurmmmm selalu termenung , orang cakap buat dunno , tengok langit , jalan sesorang , ( haha dah mcm orang gila ) , kene marah dengan abah + ibuu + kakak SELALUU , haha soryy cause anyss selaluu buat korangg marahh . keje sekolahh takk siap , haha kene maki dengan HARPAJAN ( cikguu yang paling suka pukul aku ) hahaha x D hurmm apalahh nakk jadii anyss kan . haha mcm-2 probs melandaa . hurmm actually sayaa rinduu semuaa orang , i know many of them says : PEOPLE CAN CHANGE ' but kenapaa secaraa mendadak and semuaa orang pulak tuhh . haishh ' hurmm . 
first : haha abah ++ ibuu selaluu marahh aku kat rumah sejakk kebelakangan niee , haha maybe banyakk salah akuu buat , sampai aku sendiri pom takk nampak apa kesalahan aku . haha result yang teramat terukk takot nakk tunjuk ibuu . tapii ibuu dahh tahu jugakk markah nyaa . haha KANTOI ' . hurmm sorry ibuu .
sec : LOVE ' hee siNOMIEE kerap busyy sekarangg , huh miss you tahukss . dahh about more than one week takk jmpaa kan . hurmm 24 7 busyy jehh , haiyaa . haha hurmm miss you gilaa ( SERIUS ) hurmm T.T
third : hurmm DIA cun , DIA chantik , DIA perfect , DIA hot , DIA lengkap also can make you happy every whole day . you suka diaa kan ? haha :' ) hurmm it's okay , tapayah lahh nakk kene bagi tahuu kalau dahh buat relationship pom  . haha sumpah dia cun kowt . lgi cun dari i , hahaha : ' D hurmm maybe diaa lahh bolehh buat you GELAK TAKK INGAT DUNIAA balikk kan . hurmm sorry it's was just too late , and we can't go back . and also i'm sorry i can't be perfect as she did . hee ; ' DD hurmm . ilapyou/ilbeiu/imopyou lahh buncett ++ 
fourth : FRIENDS ' hurmm semuaa berubah kan , except yg berkenaan , haha tahu lahh HOT tapayahh lahh nakk sombom kan . hahaha hurmm . imiss you guys yg gegilaa dulu . especially NYNA RAZMAN , WNIY ZULKIFLI , SYAKILAA IBRAHIM II , ASH COOPER , haha mana komee ? komee dahh hilaang . huwaaa T.T huemm can we go back at that first time we meet/ know . hahaha xD lawokk gegilaa kan . hahahaha :' DD i HOPE that .
thanks to INTAN NATASHAAA yang selaluu bagii advice and sudii ++ dengar akuu menangiss , hee .
iloveyou , ineedyou guys T.T
      - anyss turnerr -