profile chat entries credits +follow home



DO YOU REMEBER :' D
Saturday, May 14, 2011@11:49 AM
hmm awakk awakk (?)
awakk ingatt kita takk ? nama kitaa ANYSS ' awak ingat takk ? hurmmm : '( kenapaa awak macam dah tak ingat kita sekarang . sedihnya kitaa T.T awak buat 'DUNNO' jeh dekat kita . kita tahu kita ada buat salah dekat awak . hurm tapi awak jangan lah macamni , kitaa dah mintak maaf kan ? hmm : '( awakk kitaa nakk awak yang dulu balik . awak dah berubah sangat . hmm kita takpenah berubah tau awak , sentiasa nak buat awak happy . tapi awak buat kita sakit asyik ingat awak . haishh ==' memang semuaa salah saya tapi kenapa awak macamni . hmm awak awak , awak nakk takk coklat yang duluu tuu ? alaa (-.-) mesti awak dah lupa . hmm hee ; ' D awak ingat tak time first kita kenal ? hee kita gilakan awak :' ) hmm awak HAHA kita tergelak . haha hm awak ingat tak first kita cakap telephone dulu macama ?  time tuh kita kene cat kelas kan , lepastuh kita'org call awak , intan yang cakap dengan awak . d'orang buat LOUDSPEAKER hee oupss *(!) kita dah terdengar suara awak :' ) hm comelnyaa ! hee ~ hm d'orang niaya kita kan awak , d'orang tak letak lagi phone , kita jerit sebab excited gila dengar suara awak . HAHA lepastuh awak bagi message dekat kita , awak kata ' FUYOH SIAP JERIT LAGI' haha kita still ingat sampai sekarang . hmm tapii awak dah lain . hm first cakap awak dengan kita buat suara comel jehkan . haha lama-2 hambik hang (!) haha hmm awak ingat tak , kita selalu gaduh siapa paling comel kan ? haihh -.- sama -2 tak mengalah mcm budak-2 jeh . heh : 3 hm awak kita rindu awak :' ( kenapaa awak berubahh ? awak ni kan :' ) hmm bilaa marah jehh kita nak pok awak kan . pastuh awaak pon mengada na mengadu dekat mak awak . haha awak ada kucing nama GEDIK kan . bila kita gayut je mesti dia pon nak join . haishh . hahaha x ' D hmm awak teringat lagi gaya awak gelak . haha lucu gila tahu . hmm bila awak gelak kita pon gelak kan . then awak kata ' apa gelak-2? ' haha kejam kan awak . pastuh kita gelak sama-2 balik . kita selalu degil cakap awak kan kita buat SS lepastuh kene marah dengan awak . awak selaluu buat suara manjaa awak . hurmm .. nak dengaa lagii :' ( hmm awak dah tak mcm dulu . sekrang awak lain sesgt . hm awak nampak sakit :' / hm awak selalu tak layan kita . hm benci kita kan ? ILOVEYOU dari awak tuh fake jeh kan . hmm : '/ awak .. mana awak ni . phone kita dah tak bising mcm dulu awak tahu tak .topap pon dah jarang . hm awak message kita pon dah tak gelak . tapi dengan DIA awak boleh jeh kan . sakit hati kita , haha hurm :' ( takpe awak tapayah lah pk pasal hati kita k ? tak penting pon . hurm pasal awak lagi penting . hm saya taknak kasi tahu awak saya sakit . sebab saya taknak awak risau . hm awak pon sakit kan . saya risau sangat tahu . hm awak ? boleh tak kita nak mati ? HAHA nnti kita jadi roh boleh jumpa awak ? acehh >.< ~ haha hm :' ) kita rindu awak tau . hm awak rindu kita tak ? hmm awak kita nak macam dulu balik . boleh tak : ' / ? kita selalu doa dekat tuhan tau . hm tapi taktau lah . hm awak dah taknak kawan kita lagi . hm sedihnyaa :' (  awak esti dah lupa kita kan . hm awak sekarang kan takde siapa dah nak sent text ' SORRY LATE TADI HAISH YOU DAH TIDO KE SAYANG ? HURM I REALLY NEED YOU ? MY TEARS FLOWING , NITE SLEEP TIGHT SAYANG ILOVEYOU ' hm tiap-2 hari saya ulang baca message awak . hm kekdg nangis ++ gelak tau dah mcm orang mental . hm awak kita nak awak dulu balik . hm awak , awak dengar tak ? kita harap awak dengar . hm awak iloveyou : ' (

written by
   little girl :')