profile chat entries credits +follow home



Saturday, May 7, 2011@9:07 AM
NURNAZLIATUL BALQIS 
baruu jehh 10 tahun . adekk sayaa niee . hurmm dia gilaaa . dia COMEL *( kalau kauu bacaa jangan  lahh nakk bangga sangat kan kan ; ' D ) hurmm kauu gilaa lahh aqiss . hurmm bilaa keluar jehh rapat dengan aku kan kan . haha : ' D tapii sekarang kauu sakit . at first abah + ibuu pikir kauu demam biasaa . kenapaa kauu taknakk bagitahuu diorang yang kauu sakit T.T ? kauu kenapaa taknakk lawan sakit ? kauu rumah pom kauu asyik tido jeh kan . hurm apa nak jadi kau nie , mula tuhh aku ingat kauu demam biasa . tapi satu malam tuhh , (abah , ibu , biela , mimie and darwish ) jehh kuaa . kauu tinggal dengan akuu and FT . akuu tengokk kauu batuk terok . aku urut dada kauu kan . then akuu terasa badan kauu panas tahap nak mam lahh kata . akuu buat buat taktahuu sebab aku ingat demam biasa . hurmm akuu lap badan kauu . kauu MERACAU tengahh malam . kauu cakap mcm-2 dengan akuu kan . akuu pom 'YE' kan jehh . hurmm akuu rasa sedih sangat . hurm esok abah bawak kau pegi hospital , doktor X-RAY badan kauu , doktor kataa dalam paru-2 kauu ada kuman and nasib baik ibu abah cepat kalau takk kau dah HYPO(koma) hurmm SYUKUR kauu takk mcmtuhh : ' ) . hurmm sorry tak teman kauu that day's , akuu EXAM . huh -.-' mcm-2 probs + beban ada dalam kepala hotak akuu . haishh . balikk sekolahh kakak ambik aku naik moto . then kakak citer kauu kene tahan . haishh penin jugak aku time tuhh . hurmm petang abah balik cause nakk ambik akuu . petang akuu dtg dekat kauu , huh first time akuu tengok kau mcmtuhh . tangan kauu kene masokk air , darah kauu banyakk . kakak kataa doktor lekat wayar dekat badan kauu tadii . haha ingat kan nak nangis tau : ') tapii akuu cover depan ibu . kauu kataa nak balik rumah kan . tapii kauu tak sihat lahh . hurmm : '(  berat kauu dari 35/36kg jadi 27kg . kauu takk makan langsong 3hari straight kan . kauu nak mati ke aqis ? huh hurmm . ehh even akuu selalu marah kau , pukul kauu ada sebab lahh , sebab kauu DEGIL tahuk . hurmm sekarang kauu langsong taknak makan , kenapaa ? hurmm badan kauu cengkung balqis . PEROT BOROI kauu dahh hilang : ' ( haha hurmm . kenapaa kauu taknakk makan ubat . kauu tahu tak satu malam AKU ABAH IBU SEMUAA TAKK DAPAT TIDO , ASYIK NANGIS TERINGAT KAUU . semuaa mata bengkak . hurmm kakak jaga kauu malam tuhh , kakak kataa kau MERACAU terokk . hurmm kauu cakap sorang-2 , kauu ambik jarum masok air tuhh kauu cucuk-2 tangan kauu penoh darah habis . kau kenapa balqis ?! huh -.-' akuu nangiss dalam keretaa . pukul 2 pagi kitaorg pergi dekat kau kan . hurmm balqis kauu lah pelawak dalam rumah kami , kauu tahuu rumahh takk sekecoh lepas kauu dokk hospital (bhaaha padahal baruu 2 malam dokk hospital) hurmm tengah kauu sakit boleh lagi tanya pasal MAHARAJA LWAK kan . hurmm ibuu nangiss kauu tahu tak tengok kauu . balqiss .. kitaorang semuaa sayang kau , kauu cepat semboh k ? ABAH , IBU, KAKAK , FT, AKU , BIELA , MIMIE , AWISH semuaa lahh hope kauu lawan sikit penyakit tuhh . 
SAYANGG KAUU AQISS ; ' DD