profile chat entries credits +follow home



Friday, June 10, 2011@12:04 AM
HI BLOGGIE ! err " dah lama gila tak update blog . taktahu macamana pulak haritu tak boleh nak bukak langsung -.- haihh . sakit hati jeh . but anyway thanks a lot to EJAL cause dah tolong anyss buat blog ni balik . hikhokk ~ okay actually aku stay di dalam 2 weeks of holidays . tapi ya allah , pejam celik pejam celik , dah nak habis dah cuti ni . sakit nya hatii ! (KERJA KURSUS , KERJA SEKOLAH , BAJU SEKOLAH , BARANG-2 SEKOLAH , ) semua belum prepare lagi . ada lagi 2hari jeh ni nak bukak sekolah . haih pening nak kene bangun awal pagi balik , nak kene dengar suara yang kene memekak dekat kita balik . nak kene jalan plusplus hadapi pengawas-2/spotcheck . haih ni yang nak mengeluh bebanyakk ni . kan best kalau cikgu bagi satu malaysia , SEMUA MURID-2 DIBERI KEIZINAN UNTUK CUTI SELAMA 1TAHUN " . whoa ! mesti merdeka gila time tuh . haha xD dalah tercalon dalam mangsa PMR pulak tuh . nak tahu takk ibu+abah kata : ' anys kalau kau tak pas exam ni , abah kasi kau kahwin jeh .' haih senang jeh d'org cakap kan . haha apapon , aku stay study hard untok exam kali ni . hahaha  . tapi kan , cuti ni bukannya buat apa pon . mintak abah duit nak pergi jj | tidur | makan | online | lepaking , and itu jehlah kerja aku dekat rumah sepanjang holiday ni . haha kalau takde sekolah best jugak kan . hahah tinggi betul imaginasi aku ni . haha klah malas nak tulis panjang-2 lagi , karang buat karangan bahasa melayu pulak . haha chiaw ^^.