profile chat entries credits +follow home



Thursday, June 16, 2011@12:46 AM
hmm hi :')
it's almost 2/3 months gonna get PMR . huh -.- satu apa kejadah pun tak prepare lagi . apa nak jadi lah aku nih kan . huh IBU | ABAH | KAKAK AND SEMUAA hope aku dapat 7A dalam tangan . haih boleh ke aku buat . tenshion nak mam , ini lah budak pemalas di dunia . last-2 minute baruu nak kelam kabut kan . haha haih taktahu lah nak jadi apa dngan aku kan . 1week nih busy gila dengan FOLIO HARAM yang cikgu sibuk sangat nak suruh siap kan . haha rasa nak mati kot . nasib baik mmbe ada , copy dari d'org jeh haha . 
hm okay ini bukan the real topic yang aku nak cakap . hmm okay actually nak jerit nih >< hmm

IMISS SOMEONE " yang memang rindu gila tahap babes ! hmm si H hmm you ignore i kan . you buat i macam toys jeh . hmm i RINDU you sesangat . you macam buat taktahu jeh . hmm everyday i stalker fb you . you walling dengan girl :'( SUMPAH jealouse . hmm tiap kali online first thing buat mesti bukak page you dulu . hmm you dah tukaa DP . comel sesangat T.T hmm i text you tak reply langsung kan ? alasan : KEYPAD BUTTON SUSAH NAK TEKAN " yeah reason yang memang cukup senang didengar . hmm handphone i punya keypad rosak , boleh jeh i usaha nak text dengan you kan . but you , huh tahulah dah benci i sesangat kan :'( hmm everyday i'm waiting for your text message , but ia menghampakan jeh . satu hapa pun tadee -____-" malam i sent text pon tak reply . call pun tak jawab , kenapa nih ? answer me please :'/ IMISS YOUR VOICE  hmm tak dengar dah sekarang kan . last you call time at that night tuh jeh , menangis i dengar suara you . rindu gilaa ! hmm :'/ but you cakap dengan i pun " HM"  huh hampa gilaa . tahu lah i banyak buat salah dengan you . but takboleh ke i dapat second chance ? i know it's to hard . but at time i couple dengan you tak macamni pun . i layan you elok . tapi sekarang , youu leave me alone :'( hmm i tunggu you sampai sekrang tahu . SUMPAH ada beberapa yang buat request relationship dengan i , but satu pun tak accept . hmm you bukanya tahu pun kan . okay kesalahan i jelas ternampak . I'M SORRY , SORRY , SORRY , SORRY . hehe :3 you bukan dengar i pun kan ? hmm semuaa bagi advice suruh LUPAKAN you . but I CAN'T ! cause you're only in my heart <3 ILOVEYOU SO MUCH ! everyday menangis sebab nih , mata bengkak kene jadi bahan dekat sekolah . HAHA :'D d'org jahat . hmmm :/ biee ? i want you back , can i ? hmm i'm trying to forget about you . but its too hard . but i'm trying hard too forget you , i know you dah ada penganti i . i hope you bahagia . and i only want you to know that ILOVEYOUSOMUCH ! hmm i'm waiting .
thanks too : NYNA RAZMAN | QYLAA LEXXY II | PUTERI AQILAH | IWAN'S RIOT | MOSHIE | RODRIGUEZ 
cause korang selalu bagi i semangat . iloveyou </3