profile chat entries credits +follow home



Tuesday, July 12, 2011@4:15 AM

heii yaww peeps ;DD hmm actually a new life begins heree :' )
hmm tapii takk buat somthing new apapon :' ( hmm okayy banyak tipuu d'orang cakap aku okay and banyak cakap dekat d'org yang aku dah buat life baruu :' ) hmm it's okayy . aku taknak korang tahuu aku still ingat dekat DIA  nanti korang marah aku :' ( hmm aku rinduu diaa SESANGAT ! :' ( hmmm kenapa lahh dia buat aku mcmnihh . reader blogg aku mesti kataa aku nihh tak habis-2 nak update blogg pasal KAU kan . takpelahh , asal kan aku nak kau tahuu aku RINDU kau sesangat , sampai demam bagaii . haihh T.T hmm dekat sekolah buat elok-2 jehh cause taknak ponteng dahh . aku dah kene surat amaran and hampir d buang sekolah . hmm ;'D ibuu kakak asyikk bising dekat aku . it's okaylahh . taknakk d'org tahuu problemm aku sebenarnyaa . hmm sampaii bilaa aku nak macamni ! ohh godd ! hmm :' ( i felt so regret ! hmm PUTERI AQILAH  , i need you </3 sekarang ramai nak carik pasai dengan aku kan . tahu lah aku lemah sangat sekarang , korang nak saiko aku ke , nak maki aku ke cakaplah ! do i care :'/ huh go fuck yourself lahh ! hmm aku kawan dengan semua orang sekarang ! hmm aku rindu kauu . 4 hari tak kacau kau , GODD ! rasa deritaa gilaa . hmm kauu bahagiaa kan sekarang . tengok blogg kau pun tahuu ;' ( 24 hours pegang phone sekarang :' ) CONGRATE dekat you girl dahh make him up and make gim falling in love again :'D i'm proud of you . hmm i wanna you to know IMISSYOU SO MUCH :' )