profile chat entries credits +follow home



Tuesday, July 26, 2011@4:39 AM

hoihaiheiihuii (!) heheh . happy sesangat nihh actually *_*
haha hati saya berbungaaaaa </3 auwwauww * hehe . okay hi . just nak buat announcement sedikit nih haaaaa . huh =.=  NURNAZLIATUL HANIS BINTI NAZRI was totally taken by MUHD AZZIM BIN SHAMSUL ZAMRI <3 haha auww iloveyousomuch bie . heeee okay dia sebaya , even kitaorang tak berapa lah rapat sangat dekat fb before couple but dia nih betol-2 kelakaa . haha diaa comel . haha caring | sweet bagai semua ada :DD  auww i loikeeee the way you aree (!) haha okay nak story sikit nih haa . first at that night , dia mintak number sayaa . haa then ingat just nak buat contact cause taktahu boleh pulak sangkut dengan mamat nih kan kan , bie ? haha then starting lah text . text punya text , then esok pulak dia call . WHIOAAA :OO suara dia macam bruno mars punya adik . BHAHA JOKE * comel lahh suara diaa . but but dia kata suara kita macam ada budak dekat fb . jahat gegilaaa =.=" heh . then hari isnin dia kata suka dekat saya , whoaa . haha then dia mintak couple tunggu jawapan saya . saya fikir bebaik dan accept lah diaa <3 haha jangan nak suka lah kan . haha taktahu kenapa boleh sangkut dengan lu lah mat --" whatever (!) papepon ILOVEYOUSOMUCHMORE <3 hee to farah amirah thanks a lot cause suka bebeno and yang first dapat tahu kan . haha . okay and to YOU si bercapital , i still tak lupakan you . and you bestie's i forever and and ever (!) haha text i bila boring . takpee nanti joren ada you tak boring dah . haha ilapfchiuu too . heee kbai ^^v

LOL :
      anysss turner ^^'