profile chat entries credits +follow home



Wednesday, July 20, 2011@5:39 AM
WE LOVE JUSTIN BIEBER 

what up guys (!) ^^_
heee okay lai lai dengaa story about us yang memang awesome gilaaa (!) hahaaaa actually kalau korang baca kelakaaa pun ada dohh ><" hahaha okay . ANYSS TURNER | SCHA CALZINI II | AIN RUSSEL | SCYA HONEY okay itu nama yang terlibat dalam story nih . haha xD tadi pagi aku pergi sekolah . okay setelah 5minit jalan kaki , finally sampai jugaa ke sekolah kan . haha then terus pergi beratur cause dah nak start perhimpunan . heee then ada BUDAK GEMOK pelok aku dari belakang ;P heeee *( scha kau comel sebab tuh orang panggil gemuk) hahaha okay balik pada topik . haha okay tetibee ain pulak datang dengan lagu WITH YOU nyaa dia nyanyi dekat aku . aku pun dengar jehlah . haih mula dah pasal STORY OF JUSTIN BIEBER d'org tuhh . haha okay at first dengaa macam takde mood tau . then dah pertengahan terasa pulak syiok dia . haha aku pun join jehlah ! hahah boleh pulak time cikgu bagi ceramah dekat depan pasal buku kejadah entah aku dengan scha + ain merepek pasal JB haha CUBALAH KALAU JUSIN BIEBER BUAT KONSERT DEKAT IPOH | DIA PILIH KAU SCHA NAIK STAGE | DIA PERFORM DEKAT SEKOLAH KITA " hoho hebat tak kitaorang punya berangan haha . aduh gelak sampai pecah perut tahu >o<" hahaa tak habis lagi . ontheway nak masok kelas pulak , meet one of the biggest fan justin bieber : scya haha . lagi lah gempak pula ceritanyaa . haha dekat tengah jalan terjerit-2 siSCHA tuh . sampai orang belakang suruh jalan cepat sikit . haha malu jehh ><" haihh then first subject kitaorang PENDIDIKAN JASMANI kelas kitaorang combine together . haha apalagi lepaking bersama lah kan , except ain jeh tade :/ heh takpe . then scya bawak buku lirik lagu ieka . haha denga lahh pulak siSCYA tuh nyanyi haih naik guruh hujan lebat kilat semua melanda tahu . hahahaha xD *(JOKE ) haha semua lagu JB kitaorang nyanyi . auww * jatuh hati sesangat nih </3 tapi nih nak saiko sikit siSCHA haha serve your right dah kene kaw kaw dengan aku and scya ^^" haha dulu bilaa kitaorang cerita pasal JUSTIN BIEBER bukan main kau F*** bagai haha . now siapa yang obsessed tahap nak mati ! hahaha nah ambik kau . haha dekat kantin pun nak lagi JB nyaa mengangu orang makan jeh . haha aduhh kelaka lah tengok korang =.=" haha apapon JUSTIN BIEBER THE CUTIEST GUY EVER ! AIN | SCHA | SCYA berebut lah kome sampai lebam ! haha xD 
YEAHMAN ^^_