profile chat entries credits +follow home



Thursday, July 7, 2011@3:25 AM
what up peeps : ) 
hee dah lama tak update blogg , right ? hee '
it's okay sementara tunggu membe aku yang lembap nak mampus nih datang , better aku update blogg kejap kan . haha ;D so online lama jugaklah , tunggu kau online sampai kebas punggung , tapi tak pun . hmm MISSYOU SO MUCH MORE . haih -.- bilaa lah kau nak jadi macam dulu balik . include kau BESTIE'S aku ! hmm kau pun dah berubah , haha it's okay nasib baik still get a honest bestie's like YOU ! haha err " okayy tadi dekat sekolah tetibee nyanyi lagu 'JAR OF HEARTS ' menangiss kot . haha dah lah time seni . haih aku tak buat pun kerja cikgu suruh . haha bagus takk . err" then tengok QYLAA buat kerjaa math . pastuh tetibee nangiss . hmm :'/ imissyou CAPITAL ( I / H1 / H2 / K ) hmm sunyi phone tanpa korang :' ( but nevermind , PUTERI NOR AQILAH BINTI MOHD ANUAR always made my day . ilapchiuu lahh . haha </3 hmm kau yang bagi aku advice suruh bukak buku baruu right ? haha thankss weehh . aku pk betol jugak apa yang kau cakap , tapi aku still rinduu diaa . haha x'D hmm akuu try slow-2 okay ? hehe and anyway sabtu nihh hari sukan sekolah tak saboo rasanyaa . tadi kene panggil sebab ada kawad . err" malas gilaa nak pergi dah lah tengah tak sihat kan , boleh pulak dia suruh aku kawad . semuaa angkara HAZIEQ hahaha . kau kejam ! tapi aku takan masuk pon : P 
 haihh okay lahh . malas nak tulis bebanyak . 
BUBYEE ILOVEYOUU </3