profile chat entries credits +follow home



Monday, August 1, 2011@8:46 AM
haii :)
okay hmm sekarang 1/8/2011 dah masuk lah bulan ramadhan right ? huh okay aku tak puasa pun harini , semua orang tanya . HAHA dah fed up pun ada xD heh okay , dekat sekolah macam puasa jeh . aku asyik busy study jeh harini . haa baru kelam kabut kan kan :') hmm actually aku ada masalah lain . bukan sebab nak exam je . huh aku dah dapat advice free from my little cuttiest sister . her name is FARRA LAURNER heee :D thanks kakak cause dah sedarkan adik . tapi adik takboleh nak buat apa . asyik nangis jeh petang tadi :'/ takpelah kakak nak marah pun takpee . adik miss dia gegilaa oo . dia dah tak terurus sekarang . kadang tido kadang tak . hm adik tasuka dia mcmtuh lah kakak . sedihnyaaa :'( kita nak jaga dia lelok . hmm actually nasib kita serupa dengan NYNA RAZMAN okay she's my bestie's :')  . we've got a problems . yang mana serupa jeh jalan ceritanya :') kau paham aku , aku pun paham kau . okay malam tadi kau nangis kan ? aku benci tengok kau nangis tau . tasuka gilaa , bila kau cakap si " A ada gf , aku terus bukak page diaa . whioaa ;OO aku pun terasa sedihnyaa kot . chill okay sayang . aku pun sama still wait and miss him . and aku taknak kau rasa deritaa . hmm kau jugak pesan dekat aku , ALLAH still dengan kita sampai bebilaa and ini adalah dugaan jeh right ? kau jugak cakap taknak tengok aku nangis bagai kan , nih sekarang kau yang nangis . hmm i always with you. takmau sedih dah dohh , try to forget him and make a new life :)

iloveyou nyna :')

lot's of love :
      anyss turner :)