profile chat entries credits +follow home



Thursday, August 18, 2011@10:30 AM


HAPPY BIRTHDAY 
ehem ! happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to MUHD HASIFFUL AKMAL ( hasif elf ) happy birthday to you :DD *make a wish first . haha done ! okay now dah ada bukti yang you memang dah tuaa . haahaa tak boleh nak kata apa lagi kan . JYEAH ! heee okay okay nah ambik nih :
  1. may god bless you :)
  2. panjang umur and and d'murahkan rezki ;)
  3. jadi anak yang soleh ><
  4. hope your life happy forever after ! <3
  5. always dapat apa yang you nak ^^
heeee okay present nanti dalam mimpi i kasi . haha jokejoke * heeee actually money takdak lagi lah weh , next time i kasi present okay ? jangan nangis tau tau . haha and and sayang kau gedik . hehee :DD
P/S : sorry pic atas tuh hodoh buat pun kelam kabut . heheh :PP nak call you tapi kan lupa topap . hehe sorry : ( next time dah topap i call okay ? heee okay have a nice day .
iloveyou , bubye .

lots of love : 
     anyss turner :)