profile chat entries credits +follow home



Sunday, August 7, 2011@1:27 AM
heihoii peeps 
huh lama jugak tak updated blogg kan =.=" okay now rindu gilaa nih nak update sikit , heeeeeee :DD so now dah masuk puasa 7 , tapi aku baru dapat puasa 5 hari . kesian kan ketinggalan aku . haha nih semua sebab bulan tuh haaa datang dekat . haha it's okay nanti kene ganti balik lerr . heh :3 at the same time aku tengah trial nih . haha tapi ada pulak masa nak online . ibu dengan kakak asyik bising jeh suruh study hard . aku dah cakap ' i'll try my best ' huh tapi aku taktahu lah . maybe result untuk trial nih tak memuaskan . takpe PMR aku buat elok-2 . ngehngeh >.< okay life aku dah ada perubahan sikit sekarang , haha aku dah start azam nak puasa penuh tau . kalau tak dulu tuhh asyik WANGGEY jehh kerja nya . haha aku punya semangat belajo pun dah ada sekarang , nice bebeno lah kan xDD hmm haha and and now aku dah anggap KAU bestie's aku kan . just kekadang aku miss kau , then kita text . aku nak kau tahu aku still sayang kau siGEDIK . and and KAU ya allah DP kau comel habis nyaa . naik angau aku ushaa . hehe aku rasa better aku bawak life aku sendiri sekarang , sukahati aku nak kawan dengan siapa | sukahati aku nak sayang siapa | sukahati aku nak pergi mana | haluan hidup aku tanpa dikongkong orang lain . JYEAHH itu baru betoii superb . haha   now siapa tasuka aku , lantak lah korang . aku lagi triple tasuka korang . heh middle finger kasi tunjuk lah n_n' haha . actually ada lagi ceritanyaa nih , haha aku dah mula belajo pakai SHAWL heeee awwwww * i loikeeeeee . haha ini semua sebab haritu kebetulan terSEARCH dekat google pic HANA TAJIMA . aduhh sumpah cantik . i'm SPEECHLESS : 3 hee hope boleh jadi macam diaa . HAHA okaylah just nak cakap benda tuh jeh , kbye !

lot's of love 
    anyss turner n_n