profile chat entries credits +follow home



Friday, September 30, 2011@1:58 AM
assalamulaikum :DD
hai hai and hai . haha bersawang dah blogg nih  .  huh tak tau nak buat apa , tetibee teringat dekat bloggie sayaa <3 auww auww  then apalagi update new story lah kan . heheh hmm jyeah sepanjang tak online mcm-2 benda berlaku weh -.-" taktahu lah nak kata dugaan pun boleh jugak nih . haha hmm actually SAYA TENGAH DEMAM ;( so jalan kaki jugaklah pergi cc kan . nak buat macmana . rindu sesangat nih . haha nasib baik aku ada adik yang berguna sikit :PP sakit tekak semua complete ada . haihh kenapa nak dekat PMR baru nak sakit kan . haiyaaa haha . okay PMR ontheway dah nih , huh lagi 3hari jeh . huh ! ya allah , tolong lah hamba mu ini :'( huh blurr blurr and blurr . nih pulak tengah demam nak study memang satu kejadah apa tak masukkan . haha someone help me please :3 huh . okay starting sakit dari hari rabu , first time rasa nak pengsan . ya allah sabar jelah aku . huh aku tengok korang semuaa happyy jeh sambut hari raya bagai . aku entah akal hilang kemanaa . at that time memang nak balik rumah jeh tahu . nasib baik ada membe yang mcm QYLAA and MIAA :') thanks korang pimpin aku sampai kerumah . haha qylaa kau gilaa ambik berat dekat aku kan . hahaha thankss wehh ! SCYAA DOMO ? ohh aku paham that day kau nak happy happy sebab tuh taknak susahkan kau . huh hmm balik memang aku pengsan . haha xD teruk gilaaa . sampai ibu tanya aku kenapa kenapa and kenapa . dah bangun baru aku jawab . haha sumpah sakit yang teramat sangat time tuh . aku nak nangis tapi malu depan orang kan . huh it's okay . HAPPY TENGOK KORANG HAPPY KAWAN :') and that day i really need YOU . huh hmmm but but , taknak gangu you . huh . okay IMISSYOU :') . 
  
#huh and last last nak mintak maaf dekat semuya orang yang aku pernah buat salah . risau korang tak restu tak menjadi pmr aku , niaya ! hahaha xD and GOODLUCK DEKAT SEMUA CALON PMR <3