profile chat entries credits +follow home



Wednesday, September 7, 2011@6:55 AM
CAPITAL '

heii bloggies ;) 
huh taktahu nak buat apa sekarang -_______-' so bored ! huh (*sigh)
hmm now aku always takde mood , sekolah pun tak pergi . wake up lah anys about 27days left nak real exam . aku prepare mcmtuh jeh , tak concern langsung . kenapa problems nih selalu jeh ada kan . FAK ! aku benci gilaaaaaa ! tapi benda nih selalu datang secara tetibee . but kenapa dekat aku T__T" hmm entah aku rasa takut lah , aku taktahu kenapa -.- okay now perasaan takut aku tuh hanya kepada pmr yang dah nak dekat and semua nak tengok markah aku . and aku taktahu nak kemana tahun depan . hmm azzim dah buat decision , dia cakap tadi dia nak masuk asrama , so what about me bie ? nak tinggal i mcmtuh jeh ? :'( okay story tuh memang buat aku rasa tertekan lagi . aku sayang kau , tapi kalau nak break takboleh nak buat apa lah kan , hope you jaga diri .  huh now capital H :'( you make me double sad . imissyousomuch </3 but kenapa mcm ignore i jeh sekarang hah ? dah 2 hari tak text kita kan . hm rindu kau kot . new picture kau semuaa handsome ! haha x'D scya honey pun cakap , jealouse i tau . haha hmm actually kan i'm trying to forget all about you . cause i try to make my own life . but i can't forget anything . trust me ! i want to forget the bad time we had and also the good times we had . i just want to forget you and get on with my life . why is it so difficult ? aku pun taktahu lah . huh aku perasan jugak , actually kita takde apa apa relationship pun kan . and now kau dah buat aku takboleh lupakan kau and all the moment that we had . aku just nak kau tahu , aku stay sayang kau .  hmm and more thing nak cakap , aku miss kawan aku yang dulu ! huh okbye :'(

lot's of love :
      anyss turner :)