profile chat entries credits +follow home



Sunday, October 16, 2011@2:10 AM
heii what up ^^" haha urghh ! dah lama gila tak online kan . damn ! rindu gila . HAHA setelah sekian lama tak update blogg now baru nak update blogg . Penilaian Menengah Rendah baru sahaja tamat . whioaaaa merdekaa habis kitaorang kan . haha ingat lagi pesan abah , ' kau jangan nak merdeka sangat anys , kau nak merdeka betul tunggu 31ogos nanti ' haha boleh pulak dia buat lawak kan , abah abah -.-' haihh . hahaha . okay but bagi aku tak merdeka lagi , cause result tak keluar kan . haha memang kecut perut kalau pikir kan benda tuh . so watlek watpeace ! heheh . sepanjang habis pmr nih apalagi lepak lah . haha nak lepak ? nasib baik ada yana | sarah | syaza | and and budak rapat setia yang memang gila lah d'org . haha always made my day lah kata kan ><" loveyou guys ! muah kanan kiri :* hehe . okay actually nak admit something nih :C . okay first of all , i miss my bestie's . tak kira lah kau kau and kau ! huh aku tahu aku senyap menyepi macamtuh jeh , but apa guna phone kan ? sedih gilaa dengan korang . NYNA RAZMAN huh kita dah renggang hari demi hari kan ? but don't worries ! you bestie i forever and ever hahaha x'D miss you . banyak gila story nak cerita . hope kita dapat gila macam dulu balik kay sayang . hehe , and kakak saya FARA LAUTNER haha rindu gila dekat kau haaa gila :'D ! nasib kau text aku tadi . menangis aku baca text kau yang susah hati pasal aku . hahaha , jangan risau kak aku okay and and sihat ! heee rindu kau tahap meroyan lah . haha . hee bout my bestie's sycaa <3 thanks cause kau selalu ada dengan aku tak kira apa juaa keadaan . hehe aku taknak kau sakit , kalau kau sakit nanti takda siapa nak teman aku lepak , nak main pukul pukul , nak wallin dengan aku , nak nangis sama sama , nak gelak gila gila , nak main baling baling bantal , main tido tido haha and bagai lah ! kau hilang memang aku nangis tak henti henti , kau mahu ? haha iloveyou babe's . and about KAU :') aku still sayang kau sampai bebilaa ! DP kau handsome serious cakap . and nak menjerit tengok DP kau . hahaha xD iloveyou and missyou plusplus KAU , but sayang nya kau dah ada gf kan ? hmm sokay , i'm still loveyou . hee :') and sicapital baru aku taknak kasi hope dekat kau , aku hope kita jadi besties and tak lebih dari tuhh . aku sayang kau sebagai besties aku , i'm sorry kay babe's . hmm kau ex aku pulak nice DP kau dah bahagia dengan gf kau baru kan ? congrate's . imissyou guys , kbye .