profile chat entries credits +follow home



Saturday, October 29, 2011@2:56 AM
THANKS
Heii peeps ;p huh dah berkurun lamanya tak update blogg kankan . Hehe rarely online sekarang . Hmm actually update nih pun just nak story sikit about kawan | membe | sahabat dan erti erti kata lain . Heh ;3 susah nak cari kawan yang setia sekarang right ? Bukan gf or bf jeh yang kene setia but kawan pun perlu : ) Jyeahh ' KAWAN ENJOY MEMANG BERLAMBAK TEPI JALAN , BUT KAWAN MENANGIS 1 DALAM 1000 ' Haha aku dah mula percaya ayat nih . Haha kawan lah lama manapun kalau membe tuh sendiri tikam belakang tak guna jugak kan . HAHA benda tuh terjadi dekat aku sekarang . Memang tak disangka and langsung tak duga . HAHA cewohh boleh buat lagu ><" okay aku tak sangka yang membe aku sesetengah yang datangnya dari kalangan BACKSTABBER . But foinee tak kesah , 10 kali kau buat aku , 100 kali lagi aku boleh buat kau . Banyak membe aku dah advice aku pasal kau . Aku hiraukan ayat d'org , still kawan dengan kau . But ternyata now memang dah terjadi depan mata . Dua orang bestie's aku sendiri dah cerita pasal kau . And aku sendiri dah dengar ayat kau pasal aku dengan telinga aku sendiri . Haha thanks lah kawan :') i really appreciate it . Hmm aku takkan buat kau terasa , aku akan terus kawan dengan kau but maybe takkan serapat dulu . Sumpah dah anggap kau macam adik beradik sendiri . Nak menangis aku , langsung tak sangka kan . Haha lagipun kau kan ramai kawan kat luar sana kawan lah dengan membe kau yang hot hot tuh . Thanks sebab sudi bagi aku pinjam bahu time aku sedih :'3 akupun tak expect hubungan kawan kita sampai sini . Aku ingat nak sampai ke nun jauh sana tuh , nampak tak ? hehe . Aku sayang kau , haih susah nak cakap . Kau pun dah menghilang , sokay aku happy dengan siapa aku ada sekarang . Thankss scyaa yana faris and yang lain ada dengan aku pujuk supaya tak nangis . Haha aku hope korang tak mcmtuh . Hmm okay start from now kau or sesiapa je tegur aku , aku tegur kau . nak buat bongkak sombong tunjuk sangat bodoh sombong kau tuh pergi mati lah . Aku tak mati pun tanpa Kau . huh once again thanks :') lapfchiuu .

 P/S : siapa makan cili terasalah pedasnya C|;