profile chat entries credits +follow home



Saturday, November 26, 2011@1:25 AM
 Haii awak :')
Kita rindu awak nih ! Mana awak hilang hah ?  Haha Imisssyouuuuuuuusooooooomuccchhhhhh ! And and iloveyou *SENGIH haha . But sorry tersend message harituh sebab ikot mood sangat , hmm so sorry :'( Perit gila doh tahan rindu nih . Allah saja yang tahu macamana . Huh it's okay lah kalau nak lupa kita . Hehe hmm SUMPAH rindu you ! Okay tak caye lagi , kbai ! Haha lol . Huh entah lah weh korang kawan aku , stop suruh cari  lain . Aku still takde mood nak couple lagi . Haih sorry jugak kat KAU cause reject harituh . Hmm memang malas nak couple lagi buat sementara waktu nih . Entah lah banyak betul masalah sekarang . Dengan demam nya lagi . EHH EHH abah ! HAHA Thanks abah cause walaupun anyss demam abah kasi jugak keluar pergi CC . Loveyou abah , heeeeeeeeeeeeeeee !


And and one more thing nak story . Baby superman kita masuk hospital :'( Hmmm awishh , imissyou <3 kau cepat sembuh kayy sayangg . Sumpah rindu kau . Susah hati kami dekat rumah ni .Doktor kata kau punya paru paru dijangkiti kuman kan kan ? Hmm pergi melawat kau pun asyik nangis jeh dekat ibu kan ? Kami panggil kau pun buat dunno jeh ? Awisshh kau kenapa ? Rindu kau sangat nak main dengan kau nih :'( Hmm nak kau gelak balik ! Nak dengar kau cakap 'APE' balik ! Huh hope kau cepart sembuh . Amin , Kbye .