profile chat entries credits +follow home



Friday, November 11, 2011@7:53 AM
GOODBYE

heii peeps ;D 
Huh okay pejam celik pejam celik dah tamat masa di tingkatan 3 -,- Sedih ada seronok pun ada .
Dulu punya lah pikir macamana kalau masuk form3 kan haha . Kelakar bila ingat balik semua tuh . Haihh kejap gila masa berlalu . Hmmm banyak membe yang nak tukar sekolah , sedih doh korang nak blah ! Heh sokay hope kita boleh jumpa lagi :') Gonna missyou guys <3 Jangan lupa nurnazliatul hanis binti nazri tau tau . Okay but tadi guru kelas aku memang menggilang kan mood aku . Memang senang jeh nak jatuh kan maruah orang . Haihhh takpee aku doakan kau bahagia hidup dunia akhirat okay ? 
Anyss watlek watpeace , kbye !