profile chat entries credits +follow home



Friday, November 4, 2011@8:37 AM
THEM :'(

hi hello asslamualaikum :')
hai kawan , actually cerita tak habis lagi . hehe hmm okay done dengan kau . hmm kau ingat kau jeh rindu aku ? sumpah demi allah , aku lagi rindukan korang and korang . haha actually dekat blogg aku harituh banyak jenis mmbe yang aku mention kan , bukan korang jeh kayy :') jyeahh aku sentiasa ingat berapa kali kita gaduh then baik balik . haha orang baru datang aku d'ignore kan . sumpah aku terasa , maybe korang yang buat aku korang tak rasa macamana aku rasa . aku ada scyaa sebab takde siapa lagi dah yang sentiasa dengan aku bila KORANG SEMUA buat aku :'( sumpah sedih and betapa peritnya rindu korang , ada korang tahu ? takde kan :') sebab dia dah jadi pegganti aku . haha maybe aku dah dapat gelaran BUDAK-BUDAK sekarang kan main jealous jealous . jyeah ! memang pun , sebab aku anggap hubungan kawan kita serious . haha apa ? ingat bf dengan gf jeh ke kene jealous nope ! you're totally wrong kawan pun perlu ada perasaan tuh . haha agak agak nya berapa tahun dah aku kenal korang erk ? baru 2 hari jeh kot kan ? haha 7tahun weh . since darjah tiga. jyeah kali nih memang semua pasal korang . aku rindu KITA SEMUA yang dulu .keluar mana takde aku dah , memang sangat terasa . and lagi satu boleh tak dalam hubungan tiada kutuk mengutuk ? itu jeh aku nak , kau kau kau kau and haa kau pun same , hehe . pasal FACEBOOK nih haa nak kutuk bagai , tak dapat function apa langsung tahu tak ? dosa kering jeh kau dapat . sebab kita bestie's yelah kalau kau kau kau kau and kau tuh musuh aku takpe jugak lah geram nak mengutuk kan ? haha aku bukan baru first time kene macamnih , dah banyak kali dah pun . so memang dah penat . aku rasa tak perlu lah aku berdendam bagai and aku takpernah berdendam pun dengan korang just sedeh dengan sikap yang macamnih . haha kau pun jangan nak langsi sangat mulut tuh , ramai anti dengan kau ingat okay kawan :') aku dah pesan awal awal nih . haha hellyeah aku admit maybe kesilapan nih datang dari aku , aku mintak maaf sangat sangat . aku menjauhkan diri dari korang bukan apa sebab terasa . hehe dah dapat jawapan dah kan ? huh rindu segalanya dengan korang . kawan tetap kawan tiada nya putus hubungan . people always changed right ? maybe aku dah banyak berubah bagi korang . haha inilah semua sebab nya :' ) and kau capital , haha jealouse dengan perempuan sekeliling kau :'<
IMISSYOU GUYS