profile chat entries credits +follow home



Wednesday, December 21, 2011@3:40 AM
 CAPITAL HE'
Haiheihoi heeee hmmm imissyou :') Taktahu nak cakap macamana dah. Rindu sesangat nih, hehe. Hmm dah berapa hari tak text, last text hari sabtu lepas sembang pasal you excident kan? Sumpah Demi Allah risau gila bila dapat tahu. Heee hmmm but lepas beberapa hari you dah taken kan? :') Kenapa tak bagitahu suka dia. Haha kata kawan lol, gedik taknak admit awal-awal. Heeee you know what? I've really love you :') Since text harituh yang kita gedik-gedik tuh lagi tambah sayangg. Haha Jyeahh dah terlambat pun kan? Haha takpe asalkan you tahu cukup. And start from now, i takkan ganggu life you dah okay. Hope you happy dengan DIA. Bytheway dia tersangat lah comel x'P Hmmm a little bit dissapointed nih. Haha lol joke joke. Hmmm wehh imissyou. Haha okay done. Mata pun dah bengkak habis sebab rindu you sangat. Okay lah you, thanks cause made my day, even kita jarang text sekalipun. But i happy dengan you, tambah-tambah bila screen phone keluar nama you kan :'P Haha gedik. Takpernah marah or benci you pun, sayang lagi adalah. hehe you takecare okay. If sakit makin ubat, paham? Haha missyour voice. Hmm last word 'ILOVEYOU' muohhhh :* heee boii.