profile chat entries credits +follow home



Monday, December 26, 2011@3:06 AM
Haiheihui there's
Whadd up peeps :)
Haha teramat sangat boring nih. Jyeahh still single mingle and available :D
awesome gilooo kan? Bestie's ? Jyeahh ada masalah persefehaman sedikit dengan dia. So keluar kejap and release tenshion seorang diri :'PP And kau aku tak marah dengan kau, just sedikit terasa dengan apa yang kau dah lakukan. Haha aku takpernah rasa marah kau KAWAN. We're still bestie's like before. Hope kau takesah. hee Okay lagi berapa hari nak masuk NEW YEAR 'YEAY ! Haha so haruslah ada azam kan? Hehe azam saya rahsia ;P And my new life begin <3 Hikhokk Welcome 2012 and say goodbye to 2011 yang memang kenangan nya takkan pernah aku lupakan :')