profile chat entries credits +follow home



Tuesday, January 17, 2012@1:54 AM
Heiii whadd up peeps :PP
Haha fb fb fb -,- mendap nak mampos blogging pulak kan :P hikhokkk. Heeeeeee nothing special pun harini. Sekolah macam biasa jeh. Hmmmm tapi getik dengan someone. Haha takde niat nak gaduh bagai, rupe budak-budak jeh kan , toii dok? Hahaha hmm so ignore jelah feeling tuh kan. Hmmm serious mood ranap harini, nasib baik bestie sehidup semati ada.Kahkahkah ><" Semalam tenshion dengan kakak and abah. Haihhh takpayah nak cerita lah. Hmmm tengah tenshion plusplus nangis tuh kita text CAPITAL kita. Huh ;3 rindu gilaaaaaa dekat dia. After an hour baru nak reply. Huhhh sokay lah paham kau busy. Huhh Anyss dah jadi BUDAK BAIK kan kan :PP So malas nak pikir semua benda. Hidup ni cuma sekali, and aku dah janji takkan sia sia kan hidup nih, cewohhhhhh! Hahaha okay so make a new life jyeahhh !