profile chat entries credits +follow home



Tuesday, April 3, 2012@9:50 AM
Mornite fellasssssssss :)
Grrrr huh okay harini hari rabu, and seriously aku rasa nak ponteng -.- Cause ada koko and aku malas sangat, confirm ada yang tak kena dengan aku and mulalah kene tahan. Haihhh hurm actually and honestly tengah bosan nak mati. I miss my SUPERSMURFF :'/ Satu hari suntuk kitaorang tak text. Cause masing-masing takde kredit. Pftttttttt aku dengan pokai nya, cibai betul -,- Rindu nak otp, rindu text semuaaaaaaaaaa. Hurmmm okay planning satgy nak 'sharing is caring' dengan abah lah. Heeeeeeee dapat call dia kejap. Sumpah rindu dia sangat. Imissyou bie :'( Hmmm but tengah on nie tunggu jugak dia tegur. But ego masing-masing tinggi so tak saling tegur lah kami. Hmmmmm rinduuuu nya diaaaaa huhhh :'( Okay now about my besties camoo. Wanna know something, for the first time tadi time dekat sekolah dia pujuk aku kaw-kaw cause kes aku touching dengan dia hari sabtu tuh. Haha kelakar pun ada bila ingat balik :P Datang sekolah memang aku tak tegur dia, then dah masuk kelas aku buat dunno jeh even duduk sebelah-sebelah dengan dia kan. Lepas tuh dia tarik tangan aku tepuk-tepuk say sorry bagai. Haaaaaaaaaa tahu pun nak pujuk kan -,- Gewam jeh bila ingat balik apa dia dah buat. But bak kata manusia past is past, tak elok nak dibawa lama-lama. Heeeeeee mula lah HARI GILA kami semula. Huhhh even kekadang kau menyakitkan hati, but no one can separate us right right? Heeeeee 'rojak' -.- Thanks cause dengar story aku tadi. And intan thanks tooo. Heeeeee camo nak admit aku ada marah pasal kau dekat intan , hewhew shoooo sowi. Hmmm and once again nak bagitahu AKU RINDU HASIF :'( okbye.